top of page

DE BEHANDELING

Voorbereiding op een behandeling

Zorg ervoor dat de te behandelen zone niet werd blootgesteld aan zonlicht of zonnebank de laatste 3 tot 6 weken voor de behandeling. De huid mag niet gebruind zijn.Ook het gebruik van 'bruinen zonder zon' wordt tenminste 3 weken voor de behandeling afgeraden. De huid moet zuiver zijn, geen schmink dus. De haartjes niet bleken tot 2 weken voor de behandeling! Indien u de haartjes zelf scheert, mag u dit wel blijven doen, stop het scheren 3 dagen voor de behandeling, anders zien wij de normale textuur van de haartjes niet.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Enkel de haren in actieve fase kunnen behandeld worden. Gemiddeld dient rekening gehouden te worden met 4 à 6 behandelingen .Voor de eerst 2 à 3 behandelingen moet een minimum tijd gerespecteerd worden tussen de behandelingen van :

 • 4 à 6 weken voor het aangezicht , bikini en oksel

 • 6 à 8 weken voor de benen, armen, de rug en borstkas

Voor de volgende behandelingen wacht men af tot hergroei van het haar om een afspraak te maken.Voor een baard, telt men gemiddeld 8 tot 12 behandelingen. In een enkel geval kan dit afwijken. Oorzaak: man of vrouw, familie of ras, gezicht of lichaam, ziekte of gezondheid en zeker medicijnen of storingen in de hormoonbalans.

Zijn er nog speciale instructies na de behandeling?

 • Geen producten op het behandelde gebied behalve cooling-gel of een zonnebrandcreme met zeer hoge beschermingsfactor (sunblock) als u in de zon loopt. U mag het gebied zachte reinigen maar niet scrubben.
   

 • Niet met het behandelde gebied in de zon, niet op zonnebank en geen zelfbruinende producten gebruiken 2 weken voor en na de behandeling.
   

 • 1 tot 2 weken na de behandeling zullen de haren uitgroeien en mogen dan geschoren worden maar hoeft niet, ze vallen er vanzelf uit.
   

 • Tussen de behandelingen in niet harsen of met het pincet uittrekken, alleen scheren is toegestaan.
   

 • De huid laten rusten, niet pulken.

bottom of page