top of page
Waarom de LightSheer?
 

De Lightsheer produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een ideale golflengte van 800nm, en kan door zijn hoger vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

Om de opperhuid niet te beschadigen door deze hoge energie heeft de laser een gekoelde tip ( 5°). Dit laat toe meer energie af te leveren zonder dat de opperhuid hiervan schade ondervindt.

 

 

Hoe werkt deze laser?

De gekoelde kop van het laserapparaat (1cm2) wordt geplaatst op het te behandelen gebied. De puls van de laser, welke maar een fractie van een seconde is, geeft zijn energie vrij en richt zich op het pigment onder aan de haar . Door de vrijgekomen warmte vernietigt hij het haarzakje waar het haar uit groeit. Door het kort afgeven van de warmte en het gebruik van de gekoelde kop zal de huid in de omgeving van het haar goed beschermd zijn. De LightSheer diodelaser, is bovendien veruit het meest efficiënte toestel. Het behoort tot de top in lasertechnologie, geproduceerd door dé specialist in professionele laserbehandelingstoestellen.

 

bottom of page